Paws4all team

A Paws4all csapata egy kétlábú és változó számú négylábú tagból áll. Célunk, hogy szórakoztató módon mutassuk meg az ember-állat kommunikációban rejlő lehetőségeket, illetve, hogy az egymással nehezen boldoguló kutya-gazda párosoknak segítsünk, hogy jobban értésk egymást. Rendszeres vendégei vagyunk gyerekprogramoknak, iskolai és óvodai rendezvényeknek, de a háznál történő kiképzés és tanácsadás, a céges tréningek és pedagógiai konferenciák világa sem idegen közeg számunkra.

Programunk minden esetben személyre szabott, az egyedi igényeknek megfelelően kialakított, akár egyszeri alkalomról, akár hosszabb együttműködésről van szó.

Eddig kapott felkéréseink sora rendkívül változatos az otthoni egyéni tanácsadástól a vezetői tréningen át a filmforgatásig. Sok helyen évek óta visszatérő vendégek vagyunk. A színfalak mögött, a programok között állandóan továbbképezzük magunkat, így repertoárunk folyamatosan megújul. A többesszám pedig nem véletlen: a Paws4all csapatában minden résztvevő – legyen ember vagy kutya –  azonos értékű munkatárs. Ezért olyanokkal működünk szívesen együtt, akik ezt tiszteletben tartják, és elfogadják, hogy a négylábúak kollégák, nem játékszerek vagy használati tárgyak.

10394849_10201875925007405_2280144351579182966_n

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s