Vannak államügyek, és vannak Igazán Fontos Dolgok

Az alábbi levelet a Fehér Ház minden dolgozója megkapta 1992. február 6-án fejléccel, pecséttel és az elnök saját kezű aláírásával. Tavaly bukkant fel újra, amikor a személyzet egy nyugalmazott tagja nyilvánosságra hozta. Be kell látnunk: olyan ügyről van itt szó, ami valóban nem tűrt halasztást, és azonnali elnöki beavatkozást igényelt!

Fontos hirdetmény
Közlmény az Amerikai Egyesült Államok elnökétől

tárgy: A kutyám, Ranger

Ranger pillanatnyilag súlycsökkentő programon vesz részt. Amennyiben a program nem jár sikerrel, esetleg indulhat a houstoni marhavásáron prémium húsmarha kategóriában.

Ezért kérek mindenkit, hogy tegyen szabályszerű fogadalmat a következő szöveg hangos felolvasásával: “Megállapodásunk értelmében nem etetjük Rangert. Nem adunk neki kekszet. Egyáltalán semmilyen élelmiszert nem adunk neki.”

A siker érdekében Ranger mozgásterét is korlátozzuk a házon belül. Az az utasítást kapta, hogy kíséret nélkül nem közlekedhet a folyosókon. Ez egyaránt vonatkozik a nyugati és a keleti szárnyra a rezidencia harmadik emeletétől a legalsó alagsori szintig.

Ranger a továbbiakban is szabadon mozoghat a Camp David területén. Az ottani személyzet, beleértve a tengerészgyalogság tagjait, a civileket és a gyerekeket is, külön utasítást kapnak, hogy ha olyan személyt észlelnek, aki Rangert eteti, haladéktalanul jelentsék az esetet.

Ranger a továbbiakban egy “Ne etess” feliratot fog jól láthatóan viselni a könnyebb azonosítás érdekében.

Természetesen folyamatos tájékoztatást nyújtok a továbbiakban Ranger elhízás elleni harcának állomásairól. Pillanatnyilag úgy néz ki, mint egy léghajó. Egy kedves, barátságos megjelenésű léghajó.

Mindannyiuk segítségére számítok az ügyben

George H.W. Bush

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s