Amiről a női magazinok nem beszélnek: divattippek kutyásoknak

10 jótanács 22 év tapasztalataira alapozva

1.Különítsd el a szekrényedben a “kutyás” és a “nem kutyás” ruhákat, hogy könnyebben áttekinthesd, mikor mit érdemes felvenni! Segítségképp: vízálló kapucnis darabok: kutyás. Ezüstszínű, flitteres selyemruha: nem kutyás. Kivéve, ha kutyakiállíításokon vagy hivatásos felvezető, esetleg dog dancing-versenyeken szoktál indulni, mert akkor pont fordítva. A népi megfigyelés szerint a “nem kutyás” ruhák előbb-utóbb átvándorolnak a “kutyás” ruhák közé. Ha kicsit foltos, vagy szakadt, akkor kutyázni még jó lesz.

2. A hosszú szoknya vagy  térd alá érő ruha alapfelszerelés nyáron. Nőies, elegáns, és jótékonyan elrejti a véres karmolásokat és kék-zöld foltokat az ember lábán. 

3. Ha ujjatlan topot veszel fel, előtte mindenképp mérlegeld, hogyan reagálhatnak mások, ha meglátják a bicepszedet, ami nagyobb, mint egy kalapácsvető bajnoké! 

4. Előbb-utóbb fel fogod fedezni, hogy a piros koktélruhádhoz mennyire jól néz ki az a piros baseballsapka, amit egy frizbiversenyen kaptál promóciós ajándékként. Próbálj meg ellenállni a kísértésnek, és ne hordd őket együtt! 

5. Mielőtt elindulsz otthonról egy üzleti tárgyalásra, ellenőrizd, hogy

a, levetted-e a kutyasétáltatós túrabakancsodat

b, nincs-e a nyakadba akasztva egy vagy több póráz

c, nem rohad-e a kosztümöd zsebében véletlenül egy kis felkockázott sajt vagy virsli.

6. Az, hogy mi számít piszkosnak, az évek múlásával lassan átértékelődik. Eleinte minden odatapadt szőrszálat eltávolítasz, aztán egyre gyakrabban mondasz olyasmit, mint hogy “ó, ezen csak itt hátul van néhány sáros mancsnyom, nem is látszik!”

7. Teljesen normális, hogy nincs összeillő táskád és cipőd, de a kutyád minden nyakörvéhez van színben passzoló pulcsid.

8. A női táska alapfelszerelései: váltózokni, többfunkciós pici nejlonzacskó, szőrleszedő henger. Lehet, hogy ezektől nem fér be a sminkkészleted. Törődj bele.

9. A következő dolgokra nem kell pénzt költened, ha megszállott kutyás vagy: edzőterem, szolárium, antidepresszánsok. Az így megtakarított összegeket az alábbiakra költheted: autótakarítás, ütés- és harapásálló tok a telefonodra, gyógyászati készítmények izomhúzódásra.

10. Nincs olyan, hogy tartós körömlakk. A gyártó hazudik. Vagy sosem volt kutyája.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s