Ha állatorvossal barátkozol, sosem fogsz unatkozni

Akinek annyi állata van, mint nekem, praktikus, ha van egy megbízható állatorvos ismerőse. Nekem akkora szerencsém van, hogy az állatorvosunk egyben az egyik legjobb barátom is.  Ez egy ünnepi, évfordulós blogposzt: idén tíz éve, hogy barátságot kötöttünk.  Tudom, hogy én sem vagyok egy egyszerű eset, de mellette sem nagyon lehet unatkozni. Az évfordulónk alkalmából a teljesség igénye nélkül összeszedtem egy kis válogatást a napi beszélgetéseinkből.

Egy cikket írok épp törpeegerekről, képeket válogatok, néhányat elküldök neki Messengeren. Nagyon lelkes.
– Úristen, de édes! És milyen pici!
– Igen, 6 gramm!
– Jaj, nem bírom, de cuki! És gondolj bele, mekkora lehet a veséje?!

***

Most hoztak be a rendelőbe egy kopasz macskát. KELL! Amnyira kis életképtelen, hogy rögtön beleszerettem! Most gondolj bele, anyám köthetne neki csíkos pulóvereket!

***

Ma 12 órázunk, és alig van beteg. Próbáljuk magunkat elfoglalni. Tudtad, hogy piercinget szúrni majdnem olyan, mint infúziót?

***

Nézd, kicsit átalakítottuk a munkahelyi öltözőnket! Minket is elért a panelprogram:

***

Tudsz segíteni, mint irodalmár? Egy tanulmányt írok pár napja, és van itt egy korábbi mondatom, amivel valami nem stimmel, de nem tudok rájönni, hogy mi.
A proc. coronoideus med et lat gondoskodik a radius megtámasztásáról, közöttük az inc. radi radialis ulnae a radius circumferentia ulnae-jével ízesül.

***

A lányok szóltak, hogy kinéz este valami, de hatig dolgozom. Úgyhogy körülnéztem, mit tehetek. Gyorsan hajat mostam puppy samponnal, és megszárítottam a főnözővel. Egész jó lett.

***

Szerintem el kellene mennem vásárolni, nem nagyon van itthon kaja

***

– Hallod, ma műtét közben arcon lőttem magam egy kutya teljes gyomortartalmával. Nem vagyok egy finnyás, de azért ez nem esett jól. Most fertőtlenítek.
– Jóddal?
– Whisky-vel. Azt nem tudom, kiirtott-e minden baktériumot, de egyre viccesebbnek tűnik visszagondolva az eset.

***

– Nééézd!

– Ez miiiii?
– Most vittem be a kontrasztanyagot. Hát nem csodaszép?

***

A kutya mindennek nekimegy a tölcsérrel a fején, a macskát meg be kellett zárnom a katéter miatt, így viszont folyamatosan nyávog. Haza akarok menni! Ja, várj… otthon vagyok.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s